Trio Trabant & Karpaten Ensemble

Het Karpaten Ensemble en Trio Trabant laat de rijkdom van de verschillende dans- en muziekstijlen uit Zuid-West Zigeunië zien en horen. Parendansen worden afgewisseld met stoere mannendansen. Spetterende zigeunermuziek met aangrijpende klaagliederen. Het Karpaten ensemble benadrukt ook de verschillen tussen de Hongaarse, Roemeense en de Zigeuner-dansen. Samen met Trio Trabant wordt duidelijk dat dans en muziek onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Een optreden is een wervelende show vol afwisseling.

Reserveren van uw kaarten à € 5,00  -inclusief een kopje koffie of thee- is aan te bevelen. Let op: kaartjes kunnen uitsluitend contant worden betaald.

Telefonisch en eventueel met vervoer door RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail uiterlijk vrijdag 14 oktober 9.00 uur voor het optreden naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Bij het reserveren vragen we u om uw e-mailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als de voorstelling niet door mocht gaan. Dit wordt bovendien op de website vermeld. Ook eventuele coronamaatregelen zijn hier te zien. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

 

Datum

16 okt 2022
Voorbij

Tijd

14:00

Meer info

Meer Lezen

Locatie

Dorpshuis De Reede
Schouwstraat 14, 1435 KN Rijsenhout
Categorie

Onze nieuwsbrief NL

Our newsletter EN